Сватбен подарък Диамант !

Posted October 29 2014

Замисляли ли сте се колко е трудно да изберете подарък за сватбено тържество...

Младоженците получават какви ли не ненужни подаръци, а и колко от тях ще запомнят завинаги. Стандартните подаръци за сватба, скъпи кристални сервизи, необходими неща за дома... но не сте ли се замисляли за Диамант ?

От известно време получаваме запитвания за Диамант за сватбен подарък и сме абсолютно ЗА, че Диаманта е най-подходящия подарък, който може да направите за един такъв незабравим ден. Диаманта е символ на вечността, толкова подходящ символ и за най-важния ден между двама влюбени. Освен, че ще оставите без дъх младоженците, ще направите и празника им вълшебен. Диаманта ще остане като скъп спомен в сърцата им.

Какво можем да предложим ние ? Ако желаете да направите сватбен подарък - Диамант, може да изберете от колекцията ни до 1000 лв. Предлагаме Диаманти със сертификати на цени от 350 лв. до 950 лв. Ако разполагате с по-голям бюджет, ще ви консултираме, кой Диамант би бил най-подходящ за сватбен подарък.

Изпращаме Диаманта директно от Diamond Center South Africa, със сертификат от лаборатория, в луксозна кутия и сериен номер. Доставката ни е експресна от 2 до 4 дни, а вие може да поднесете така вълнуващия подарък с букет цветя.

Дълго ще се говори за вашия подарък, винаги ще се помни.