Размер на Диамантите и как да определя големината на 0.2ct, 0,3ct, 0,4ct, колко е половин карат ?

Posted November 21 2014

Искате да купите Диамант, имате определен бюджет, но не ви е ясно колко е голям Диамант например 0.2 карата ? Ако не сте разглеждали различни по-големина Диаманти е нормално да не можете да си представите големината на 0.2ct, 0.3ct, 0,4ct или половин карат - 0.5ct - най-търсените и най-предпочитаните големини, основно заради достъпните им цени. При нас цените на тези карати Диаманти започват от около $300-$350. Това са абсолютно нормални и достъпни цени за Диамант. По-долу в снимков материал подготвен от нашите експерти, ще се опитаме да ви разясним за големината на Диамантите и как да изберете подходящия. Диамант под 0.2 карата не е предпочитан за подарък, тъй като се смята за доста малък. 

 

На тази снимка може да добиете пълна представа от различните големини Диаманти. Както виждате на малкият пръст показан на картинката, Диаманти с размери 0.01, 0.03 са почти незабележими. Тези Диаманти се използват в бижутерията за инкрустиране на златни бижута. Ние не предлагаме Диаманти с подобни размери, освен че са много малки, лабораториите не ги приемат за изследване и не могат да им бъдат издадени сертификати. 

На безименния пръст на картинката може да разгледате големините, които са над 0,25 карата. Диаманти, подходящи за подарък, а притежателя им в бъдеще може да инкрустира на бижу или пръстен. Едни от най-предпочитаните и търсените Диаманти са с размери половин карат - 0,5 ct. Няма Диаманти, които са еднавки и всеки Диамант, който се води например половин карат може да бъде и малко по-голям. 0.52ct, 0.55ct, 0.59..

Разгледайте в нашия онлайн магазин, Диамантите които предлагаме и изберете подходящия за вас. Разполагаме в наличност с Диаманти от 0.2ct, 0.3ct, 0.4ct, 0.5 ct, един карат и по-големи. 

http://www.svdiamonds.eu/collections/all

Всеки един Диамант, който предлагаме е със сертификат от световна лаборатория, сериен номер, документ за автентичност и пристига с фактура от компанията търговец.