€0.00

Колекция Налични Бижута с Диаманти и Скъпоценни Камъни

Размер на Диамантите и как да определя големината на 0.2ct, 0,3ct, 0,4ct или половин карат

Искате да купите диамант на добра цена, имате определен бюджет, но не ви е ясно колко е голям диамант например 0.2 карата ? Ако не сте разглеждали различни по големина диаманти е нормално да не можете да си представите големината на 0.2ct, 0.3ct, 0,4ct или половин карат - 0.5ct диаманти, най-търсените и най-предпочитаните големини, основно заради достъпните им цени. В снимков материал подготвен от нашите експерти, ще се опитаме да ви разясним за големината на диамантите и как да изберете подходящия. 

 

 На тази снимка може да добиете пълна представа от различните големини диаманти. Както виждате на малкият пръст показан на картинката, диаманти с размери 0.01, 0.03 карата са почти незабележими. Тези диаманти се използват в бижутерията за инкрустиране и вграждане на златни бижута. Ние не предлагаме диаманти с подобни размери, освен че са много малки, лабораториите не ги приемат за изследване и не могат да им бъдат издадени сертификати. 

На безименния пръст на картинката може да разгледате големините, които са над 0,25 карата. Диаманти, подходящи за подарък, а притежателя им в бъдеще може да инкрустира на бижу или пръстен. Едни от най-предпочитаните и търсените диаманти са с размери половин карат - 0,5 ct.

Разгледайте в нашия онлайн магазин, диамантите които предлагаме в различни карати на преференциални цени и изберете подходящия за вас или се свържете с нас за информация относно брилянти над един карат. Разполагаме в наличност с диаманти от 0.2ct, 0.3ct, 0.4ct, 0.5 ct, един карат и по-големи. 

http://www.svdiamonds.eu/collections/all

Всеки един диамант, който предлагаме е със сертификат от световна лаборатория, сериен номер и докумен за автентичност.