€0.00

Колекция Налични Бижута с Диаманти и Скъпоценни Камъни

Търся голям Диамант, цени на Диамантите и колко струва един карат Диамант ?

Преди да започнете с търсенето на Диаманти из виртуалното пространство или по магазините трябва да сте наясно с актуалната им цена. Както цената на златото се мени непрекъснато и при Диамантите има подобна практика. Цената се определя от световната Диамантена индустрия и редица важни фактори - като добив на Диамантите и годишното им търсене от търговците на едро. Тенденцията е годишно покачване цените на Диамантите.

Ние ви предлагаме линк към стабилен сайт, който актуализира цените на Диамантите, може да се информирате за адекватните цени на търсения от вас Диамант.

http://www.diamondregistry.com/

За голям Диамант се смята Диамант от и над 1ct. Ако сте се насочили към карат и нагоре при нас може да намерите Диаманти на атрактивна цена. На всеки две седмици участваме в търгове на едро, които се провеждат в Diamond Center South Africa, нашите дългогодишни партньори в този вид бизнес и едни от най-добрите катъри на Диаманти, избират прецизно скъпоценните камъни, които стигат директно до вас. Ние не сме прекупвачи, бижутерски магазин или ателие, от където Диаманта преди да стигне до клиента е преминал през няколко ръце. Ние сме директен вносител на Диаманти, единствените за България. От 8 години сме на пазарите в Италия, Чехия, Англия и Германия, а от две години и в България.

В наличност разполагаме с Диаманти от 1ct и над 1ct  Свържете се с нас за повече информация.